gloria

QUIÉN SOY


Mi nombre es Gloria Puncernau Folch.

Soy psicóloga clínica sanitaria y psico-terapeuta. Colegiada núm.: 03097

Dirección c/ Eugeni D’ Ors 47, local
08812 – LES ROQUETES – Sant Pere de Ribes BARCELONA ( comarca Garraf )

Mis teléfonos son:   626 77 95 21  –  93 814 56 57

Correo electrónico:  info@nuvolblanc.es

DATOS ACADEMICOS Y PROFESIONALES

-Me he format en Psicologia, en la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra), Psicòloga Clínica Sanitaria.

– Curs de Docència en Formació Professional per a l’Ocupació (CODI 15/Cifofse/259/0120206/031),de 400h de durada en el CIFO St.Feliu, des de el dia 09/09/2015 al 04/12/2015. Pràctiques realitzades 40h. a la Fundació Mercè Fontanillas, del 9 al 17 /12 (Sinergia Social), coordinadora Pepa Arqué.

-“Animació en associacions i Serveis Gent Gran”, escola IMAE ( Ajuntament de Barcelona 1994).

“Psico estimulació a malalts d’Alzheimer”, associació familiars malats d’Alzheimer i Fundació la Caixa ( 1998- 1999).

-“Logopèdia”, ISEP (1988-1990)

-“Intervención cognitiva en situaciones de duelo” al centre de Terapia Cognitiva i asesoramient psicológic, realizat per Imma Diaz i Angela Aparicio (1999).

– “Grupo 7 Psicología: “ Trastorno del estado de ánimo” y “ Trastorno de ansiedad y estrés” Miguel Gil, S.Florit, S.Garcia ( mayo-junio 1999 ).

– Master: “ Psicogerontologia y Neurocièncias aplicadas” C. Triadó, M. Boada. Postgrau Palau de Les Heures, Universitat de Barcelona ( 1999- 2001 )

Terapia de Parella: formación ISEP, Institut de Estudis Psicológics de Barcelona, Raimon Gaja i B. de Balanzó (abril2002).

Pnl@Coaching, Institut Gestalt Barcelona amb Vicens Olivé (11/ 2006).

“Taller de Contelacions Familiars, psicologia sistémica, Joan Garriga,

Institut Gestalt Barcelona (14 y 15 de abril 2007).

Practitioner Diplomada PNL, por la sociedad española AEPNL, Eduard Diez (de octubre 2008 a junio 2009), proyecto final enero 2010.

– Institut RET de Terapia Racional Emotiva, “Baja tolerancia a la frustración”…concepte e intervenció clínica. Dra. Leonor Lega, catedrática psicologia Saint Peter’s College New Yersey ( maig 2010 ).

– Cursos de formació continuada organizat per el departamento de Psicología Clínica i de la Salud, organizat pel COPC, Colegi Psicólogs de Catalunya, any 2009 al 2011, alguns son els següents:

El vínculo Afectivo”, “Depresión infantil i Juvenil”, “El duelo y la pérdida”, “La dependencia afectiva”, “Trastornos relacionados con el peso y la alimentación: obesidad y anorèxia.

– Seminari: “ La ira y la resistencia en pacientes difíciles” realizado por D. Dimattia y L. Lega (TRECC:terapia racional emotiva conductual junio 2011).

– “El amor y sus problemas”, Walter Riso terapia cognitiva conductual (abril 2011).

Experiència:

He treballat amb diferents poblacions i sectors, amb nens, adolescents, joves, adults, i tercera edat. Educatiu, reeducatiu, mèdic, terapèutic i estimulació en geriatria.

Amb nens i adolescents: treball com a psicòloga-terapeuta al Gabinet de Teràpia Psicomotriu i Relaxació J. Guitart ( Barcelona), 1985-1988. Pràctic- as i reeducacions en diferents Centres d’Educació Especial amb població infantil a Barcelona: Centre d’Educació especial GURU, Centre Mèdic de Tractament i Diagnòstic Educatiu CMDTE, Centre d’Educació Especial COPES i al Gabinet de Psicomotricitat del Col·legi La Salle Bonanova ( 1982-1989).

Substitucions con a psicòloga-educadora en els Departaments de Justícia Juvenil i Benestar Social de la Generalitat.

Com psicòloga, animadora sòcio-cultural i terapeuta ocupacional en les següents residències de tercera edat: Geriàtric Sarrià, Com a Casa, Saez, R. Platón y al Hotel Residència Ficus ( aquesta des de 1995 a l’any 2000).

Cursos de formació per auxiliars de geriatria” Aspectes psicològics en el tracte amb persones grans”, plataforma Residències Tercera Edat.

Estimulació cognitiva demències en les residències geriàtriques: “ Virgen de las Nieves “centres col·laboradors de la Generalitat, L’Erola, La Llar de L’Avi i Nova Llar de Cunit.(2001-2003).

He treballat consulta pròpia Teràpia en Psicologia i psicoteràpia per nens, adolescents, joves, adults, parella i tercera edat, Centre Núvol Blanc- psicologia en les Roquetes ( Sant Pere de Ribes ). Des de l’any 2004 fins la actualitat , tretze anys. Situat entre Vilanova i Sitges, a 35 km de Barcelona. Centre reconegut Generalitat Departament Salut, consulta Psicologia Sanitària.

Residencia tercera edat Les Magnolies a Sitges, en la actualitat servei de psicologia evaluació cognitiva i emocional. Valoració inicial i Pai objectius. Atenció individualitzada i psicoterapia. Psicoestimulació preventiva a demències i Alzheimer. grup de conversa i psicologia grupal: autoestima, re silencia, assertivitat i altres.

Participació programes, publicacions, entrevistes:

Participació en diferents programes de Radio, programa Radio Salut a Barcelona, Programa Rafael Aparicio y Radio Comarcal Ribes, temes varis de psicologia. Participat programa TV2, Noves Professions “Redes” “animació en residències geriàtriques”. He publicat diferents articles en diaris i revistes Altaveu de la comarca Garraf, “trastorns psicològics en els nens” i” teràpia familiar. Pares i fills”…etc.